Wij groeien en hebben daarom een vacature voor een Leerling Fietstechniek!

September 2021

Wanneer vind je werken en leren bij ons waarschijnlijk prettig?

  • Je volgt een BBL opleiding fietstechniek (of wil deze gaan volgen, alle leeftijden, zie onder voor meer info).
  • Je bent gek op fietstechniek en wil het vak ècht goed leren.
  • Wij zijn gespecialiseerd in luxe fietsen (Santos) en tandems. Het zijn bepaald geen standaard fietsen waar je aan werkt en dat spreekt je aan.
  • Je bent dus best serieus over het leren van het vak. Maar los daarvan maken we hier plezier met elkaar en is het gezellig. De sfeer is – ook als we hard werken – op een bepaalde manier relaxed.
    NB : misschien ben je ook serieus omdat je al wat meer levenservaring hebt (zij-instromer)?
  • Je vindt een klein team prettig om in te werken. Afgezien van drukte door klantenbezoek en telefoon is onze grote winkel (600 m2) vrij rustig. Er is overigens wel altijd veel werk voor de werkplaats, dus er is genoeg te doen!
  • Het lijkt je te gek als je op termijn ook grotere projecten kunt doen met high-end fietsen en onderdelen, waar zeker meer voor nodig is dan alleen de basiskennis. Kijk mee en leer stap voor stap van onze rustige en aardige chef werkplaats Jurre Vons.
  • Je sleutelt aan fietsen van mensen die hun fiets echt heel erg waarderen. Ze zijn dus ook blij met de goede zorg die jij de fiets geeft, en daar word jíj dan weer blij van 🙂
  • Het lijkt je interessant om een jong en groeiend bedrijf verder groot te helpen maken. Dat betekent ook dat je meedenkt over, en meegroeit met, de veranderingen.

Over Sector 2 Bikes & Tandems

We bestaan nu 10 jaar en doen fietsenretail op een manier die anders dan anders is. Sector 2 is bijvoorbeeld helemaal gespecialiseerd in Santos Bikes en in (sport)tandems. Punt. Geen accessoires, geen kleding. Die specialisatie heeft ons groei en een stevige plek in de markt opgeleverd. Wij hebben ons onder andere tot het eerste en enige Santos Testcenter in Nederland ontwikkeld. En we verkopen onze tandems tot over de grenzen. Google misschien even onze reviews, en je krijgt een aardig goed beeld van wie we zijn en hoe we werken.

Over de organisatie en het team

Sector 2 is te klein om lagen te hebben, dus die hebben we dan ook niet. Natuurlijk is eigenaar Bart Hendriks eindverantwoordelijk en Jurre Vons voor de werkplaats, maar in het dagelijks reilen en zeilen werken we zij aan zij. Het draait dan allemaal om het helpen van de consumenten die voor een Santosfiets of tandem komen.

Zo ontwikkelen we ons bedrijf steeds verder en zijn we trots op wat we daarin doen voor onze klanten. En op hoe we het lef hebben om dingen soms anders te doen. Rustig en gezapig kan je ons dan ook niet noemen. Dynamisch, persoonlijk en misschien soms een tikje tegendraads past meer bij ons. We zijn ook niet zo van vaste kaders, wel van eigen verantwoordelijkheid en gewoon slimme dingen doen voor het bedrijf. Dat moet je wel liggen!

Ons team is in opbouw omdat we groeien en nog verder willen groeien, en het team is straks grotendeels nieuw. Dat is pittig misschien, maar ook leuk. Dit betekent dat we het samen allemaal nog wat moeten uitvogelen. Niet in stand houden, maar bouwen!

De functie en jouw ontwikkeling

Je werkt onder leiding van Jurre in de werkplaats aan alles wat daar maar te doen is.
Tussen de middag lunchen we met z’n allen en krijg je een lunch van de zaak.

Als je graag wilt en handig bent kun je op deze plek enorm veel leren, op een leuke manier!

En de fietsen zijn verre van standaard, dus je hebt de kans om te leren sleutelen op hoog niveau.

Wat is verder belangrijk?
Je kunt hier alles doen en alles leren, als je zelf initiatief toont en ondernemend bent.

Het werk vraagt wat creativiteit en als het tegen zit ga je zelf eerst nadenken of je het op kunt lossen.
Daarin dagen wij je uit, en moet je jezelf dus ook willen uitdagen.

Het contact met onze klanten laten we in een zo positief mogelijke sfeer verlopen. Dan hebben we zelf ook een leuke dag 😉

We hebben een prettige en relaxte sfeer in de winkel, en we willen graag dat jij daar in mee gaat. Past dit bij jouw instelling, dan ben je helemaal op je plek bij ons!

Jouw sollicitatie

En, lijkt het je wat? Stuur dan een mail met cv naar office@sector2bikes.nl, ter attentie van Jurre Vons. We gaan direct met je mail aan de slag en laten je meer weten over het vervolg. Het kan zijn dat we snel gaan schakelen, dus laat deze vacature niet liggen, maar reageer direct!

Alvast bedankt!

Reacties van recruiters, wervingbureaus en andere tussenperonen n.a.v. deze vacature worden niet op prijs gesteld. Ben je op wat voor manier dan ook commercieel bezig met vacatures, benader ons dan niet.

Meer informatie over de BBL opleiding fietstechniek?

Het idee van BBL is dat je 4 dagen werkt, en 1 dag naar school gaat.

Voor de 4 dagen dat je bij ons werk krijg je gewoon salaris.
Onder voorwaarden helpen wij je met het lesgeld en de reiskosten voor je opleiding.

Klik hier voor MBO Amersfoort. Hier kun je starten in september of januari.
Klik hier voor RijnIJssel (Arnhem). Hier start het jaar in augustus, maar kun je tussentijds instromen.

Info over alle ROC’s

 

Wat andere fietsers van ons vinden…

Toen wij in het voorjaar van 2019 op de fiets- en wandelbeurs de Santos fietsen zagen staan waren we gelijk verkocht . Als je dan ook nog het geluk hebt om bij Sector 2 Bikes terecht te komen, is het kopen van je nieuwe fiets een avontuur. Bedankt Bart ,John en Oscar voor de jullie deskundige uitleg, geduld en enthousiasme. Inmiddels hebben we onze fietstocht naar Santiago de compostello afgerond, probleemloos mede door jullie tips . Sector 2 Bikes en Santos, helemaal geweldig.

Henk Nieuwboer

Buitengewoon klantvriendelijk. Veel kennis van de fietsen ondanks dat er zoveel verschillen zijn. Men neemt de tijd voor een goede uitleg.

Gerlinde Laros

Wij zijn erg deskundig geholpen bij Sector2bikes. We hadden al wat fiets ervaring, waar prima op ingehaakt werd. Alle mogelijkheden met voor en nadelen werden benoemd zodat we een wel overwogen keuze konden maken voor een nieuwe trekking fiets. We hebben geen spijt de fietsen zijn fantastisch volledig naar onze wensen. Bart en zijn collega’s zijn deskundig en behulpzaam en sluiten goed aan bij de wensen van de klant. Een echte aanrader.

Wineke Armbrust

Van een gewone stadsfiets naar een Santosfiets is best een stap. Bart en Oscar namen werkelijk alle tijd om dit proces te begeleiden. Belangrijkste was nog het uitproberen wat zonder enige verplichtingen gewoon een paar dagen kon. Zonder enige druk ben ik op een prachtige fiets uitgekomen waar ik net mijn eerste vakantie mee heb beleefd.

Rob de Groot

Deze en andere reviews van klanten zijn te vinden op Google reviews.

ONZE KLANTEN GEVEN ONS OP GOOGLE EEN WAARDERING VAN 4,9 VAN 5.