Update 1/3/2021 : de vacature is vervuld!

Maar denk jij nou… ‘Jammer, dat was echt iets voor mij geweest!’ mail dan naar office@sector2bikes.nl. We groeien, dus houden je dan graag in portefeuille!

Wij groeien en hebben daarom een vacature voor een consumentenadviseur

m/v, 24 – 38 uur per week

Wanneer vind je werken bij ons waarschijnlijk prettig?

 • Je houdt ervan om echt contact te maken met klanten en goed en uitgebreid naar hen te luisteren.
 • Je neemt graag de tijd bij je contact met de klant. Wij zoeken nadrukkelijk géén verkoper die gaat voor de snelle handtekening! Hou je van scoren en snelle deals, dan past deze baan je niet goed. Onze klanten komen meestal langdurig en meerdere keren naar de winkel.
 • Je vindt een klein team prettig om in te werken. Dit betekent ook dat je het wel een uitdaging vindt om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw stuk – de volledige afhandeling van jouw verkopen – van wat er in het bedrijf gebeurt.
 • Je bent een fietser en snapt uit eigen ervaring hoe leuk dat is!
  Misschien ligt Rhenen wel op fietsafstand van je woonplaats.
 • Maar let op… deze baan is niet geschikt als je vooral veel houdt van zelf praten over fietsen. Het gaat om het luisteren naar de klant, en dan vanuit expertise op rustige wijze aansluiten bij je klant en advies geven. Anders gezegd: je moet meer van klanten houden, dan van fietsen.
 • Alles wat je zelf aan fietsen kan sleutelen is meegenomen. Maar een beetje handig zijn en hierin zeker willen leren is ook genoeg.
 • Het lijkt je interessant om een jong en groeiend bedrijf verder groot te helpen maken. Dat betekent ook dat je meedenkt over, en meegroeit met, de veranderingen.
 • Je bent gewend aan het werken in een winkel
 • Je vindt werken op zaterdag okee
  Er is eventueel de mogelijkheid om wat later op de dag te starten.
 • Qua werkplek waardeer je een mooie grote ruime winkel (600 m2) die draait op kleinere aantallen klanten. Het is er soms een tijd rustig en dan weer ineens erg druk.

 

Over Sector 2 Bikes & Tandems

We bestaan nu 10 jaar en doen fietsenretail op een manier die anders dan anders is. Sector 2 is bijvoorbeeld helemaal gespecialiseerd in Santos Bikes en in (sport)tandems. Punt. Geen accessoires, geen kleding. Die specialisatie heeft ons groei en een stevige plek in de markt opgeleverd. Wij hebben ons onder andere tot het eerste en enige Santos Testcenter in Nederland ontwikkeld. En we verkopen onze tandems tot over de grenzen. Google misschien even onze reviews, en je krijgt een aardig goed beeld van wie we zijn en hoe we werken.

Over de organisatie en het team

Sector 2 is te klein om lagen te hebben, dus die hebben we dan ook niet. Natuurlijk is eigenaar Bart Hendriks eindverantwoordelijk, maar in het dagelijks reilen en zeilen werken we zij aan zij. Het draait dan allemaal om het helpen van de consumenten die voor een Santosfiets of tandem komen.

Zo ontwikkelen we ons bedrijf steeds verder en zijn we trots op wat we daarin doen voor onze klanten. En op hoe we het lef hebben om dingen soms anders te doen. Rustig en gezapig kan je ons dan ook niet noemen. Dynamisch, persoonlijk en misschien soms een tikje tegendraads past meer bij ons. We zijn ook niet zo van vaste kaders, wel van eigen verantwoordelijkheid en gewoon slimme dingen doen voor het bedrijf. Dat moet je wel liggen!

Ons team is in opbouw omdat we groeien en nog verder willen groeien, en het team is straks grotendeels nieuw. Dat is pittig misschien, maar ook leuk. Dit betekent dat we het samen allemaal nog wat moeten uitvogelen. Niet in stand houden, maar bouwen!

 

De functie en jouw ontwikkeling

Je begeleid consumenten bij de aankoop van een Santos of tandem. Je luistert goed en creeert een vertrouwelijke basis met de consument, die kan leiden tot de aankoop van een fiets. Door middel van een effectief proces in stappen (consumenten komen vaak meerdere keren) zorg je ervoor dat de klant met de juiste fiets de deur uit gaat en het hele proces ‘onder eigen regie’ en als prettig heeft ervaren.

Verantwoordelijkheden:

 • Klanten in de winkel en aan de telefoon te woord staan
 • Offertes maken
 • Het opvolgen van offertes en proefritten
 • Opvolgen en afronden van consumentenverkooporders
 • Aanzien van de winkel in stand houden en verbeteren
 • Verkoopfacturen maken en volgen
 • Aanwezigheid bij events (1 of 2 x per jaar)
 • Meedenken over ontwikkeling van de winkel, consumentensignalen en marktbewegingen

Mogelijke extra taken als die bij je passen: social media, schrijven voor de website, fotografie, inkoop.

Jouw sollicitatie

En, lijkt het je wat? Stuur dan een mail met cv naar bart@sector2bikes.nl, ter attentie van Bart Hendriks. We gaan direct met je mail aan de slag en laten je meer weten over het vervolg. Het kan zijn dat we snel gaan schakelen, dus laat deze vacature niet liggen, maar reageer direct!

Alvast bedankt!

Reacties van recruiters, wervingbureaus en andere tussenperonen n.a.v. deze vacature worden niet op prijs gesteld. Ben je op wat voor manier dan ook commercieel bezig met vacatures, benader ons dan niet.

 

Wat andere fietsers van ons vinden…

Toen wij in het voorjaar van 2019 op de fiets- en wandelbeurs de Santos fietsen zagen staan waren we gelijk verkocht . Als je dan ook nog het geluk hebt om bij Sector 2 Bikes terecht te komen, is het kopen van je nieuwe fiets een avontuur. Bedankt Bart ,John en Oscar voor de jullie deskundige uitleg, geduld en enthousiasme. Inmiddels hebben we onze fietstocht naar Santiago de compostello afgerond, probleemloos mede door jullie tips . Sector 2 Bikes en Santos, helemaal geweldig.

Henk Nieuwboer

Buitengewoon klantvriendelijk. Veel kennis van de fietsen ondanks dat er zoveel verschillen zijn. Men neemt de tijd voor een goede uitleg.

Gerlinde Laros

Wij zijn erg deskundig geholpen bij Sector2bikes. We hadden al wat fiets ervaring, waar prima op ingehaakt werd. Alle mogelijkheden met voor en nadelen werden benoemd zodat we een wel overwogen keuze konden maken voor een nieuwe trekking fiets. We hebben geen spijt de fietsen zijn fantastisch volledig naar onze wensen. Bart en zijn collega’s zijn deskundig en behulpzaam en sluiten goed aan bij de wensen van de klant. Een echte aanrader.

Wineke Armbrust

Van een gewone stadsfiets naar een Santosfiets is best een stap. Bart en Oscar namen werkelijk alle tijd om dit proces te begeleiden. Belangrijkste was nog het uitproberen wat zonder enige verplichtingen gewoon een paar dagen kon. Zonder enige druk ben ik op een prachtige fiets uitgekomen waar ik net mijn eerste vakantie mee heb beleefd.

Rob de Groot

Deze en andere reviews van klanten zijn te vinden op Google reviews.

ONZE KLANTEN GEVEN ONS OP GOOGLE EEN WAARDERING VAN 4,9 VAN 5.