Sector 2 Bikes & Tandems meer dan 10 jaar tandemspeciaalzaak

Wij hebben sportieve tandems; voor touring, trekking, mountainbiketandems en racetandems. Ook elektrisch. Wat je in principe niet bij ons vindt zijn de (zware) tandems voor in de stad.

Samenwerken als een hecht team. Je favoriete hobby delen. Synchroon bewegen in de buitenlucht. Getweeën trotseer je de man met de hamer na vele kilometers fietsen, of op een helling van tien procent. Of je geniet van het samen fietsen tijdens een kort ritje.

Op een tandem rijden is de ultieme gezamenlijke fietsbelevenis. Ook als je niet dezelfde conditie of zicht hebt of geen gelijke krachtsinspanning kunt leveren. Op een tandem is 1 + 1 beslist 3.

 

Als je een sportieve tandem zoekt, ga je kijken bij Sector 2 Bikes & Tandems!

  • Waardering 4,9 van 5 bij Google Reviews
  • Je mag àl onze tandems uitgebreid testen op de Utrechtse Heuvelrug
  • Keuze: custombuilt Santos & diverse tandem occasions
  • Veel ervaring en expertise. Eigenaar Bart Hendriks rijdt al 25 jaar zelf tandem
  • Ook elektrische tandems, onderhoud en ombouw van tandems

Bel nu 0317 – 745 922 en maak een afspraak!

Tandems dealerSantos tandems

Lichte en sterke tandems met strakke lijnen. Santos tandems hebben 26 inch wielen en zijn custombuilt. De aandrijflijn en alle losse onderdelen op het frame kies je zelf.

Wij zijn de grootste verkoper van Santos tandems in Nederland.

Kijk nu de pagina over de Santos tandem of Santos elektrische tandem.

Occasions

We hebben ook een wisselend assortiment tweedehands tandems. Kijk daarvoor bij onze occasions of bel even of er nog nieuwe tandems binnen zijn gekomen of worden verwacht.Heb je interesse in een bepaalde tandem? Laat het ons weten: 0317 – 745 922.

 

Santos tandem ombouw rohloff werkplaatsGespecialiseerde werkplaats

Verder doen wij ook veel onderhoud aan tandems en aan ombouw.

Upgrade je tandem met bijvoorbeeld een nieuwe wielset, aandrijflijn, Rohloffnaaf of laat deze ombouwen tot elektrische tandem.

Wij sleutelen al meer dan 10 jaar aan tandems en weten wat we doen en wat de mogelijkheden zijn.

Hierbij zie je een Santos tandem die we hebben omgebouwd naar Rohloff.

Kijk hier voor meer informatie over onze werkplaats.

 

Test onze tandems

In onze winkel vind je een wisselende collectie met meerdere tandems, klaar voor gebruik. En bij ons is een proefrit niet even heen en weer in de straat; neem de testtandem gerust mee de Utrechtse Heuvelrug op.
Wanneer stap jij (achter)op?

We hebben afwisselende routes klaarliggen. Test een half uurtje, of een hele dag. Of zelfs een weekend. Het mag allemaal!

Tandems Rohloff naaf SantosVeel mensen vinden het prettig dat ze bij ons mogen proefrijden. Zo kun jullie echt goed ervaren wat de juiste keuze voor jullie is.

En bijvoorbeeld het verschil uitproberen in bijvoorbeeld maat of aandrijving (derailleur vs. Rohloff).

Intussen hebben klanten uit alle hoeken van Nederland – en daarbuiten! – ons gevonden en wij genieten ervan een echte tandemspeciaalzaak te mogen zijn

Maak nu een afspraak zodat de juiste tandem voor je klaar staat!
Bel 0317 – 745 922

Willen we een tandem?... En welke dan?

Weten jullie nog niet of jullie een tandem willen?
Of over wat voor soort tandem?
Of hoe de opbouw moet zijn?

Niet alleen is de keuze voor een tandem soms best even een stap. Dus een keer uitproberen kan bij ons!

Er zijn ook enorm veel mogelijkheden bij de keuze en opbouw van een tandem.

Dat is superfijn, want zo wordt de tandem echt custombuilt; helemaal naar jullie wensen. Een tandem die helemaal bij jullie past en eindeloos plezier van kunnen hebben!

Het betekent ook dat het best even puzzelen is wat voor jullie de beste keuze is.

 

En jullie daarbij helpen is nou precies waar wij goed in zijn. We hebben niet alleen veel expertise over tandems, onderdelen etc.
Maar we zijn er vooral ook goed in om fietsers te helpen precies de júiste beslissing te nemen. Die bij hèn past.

En, vooral ook op een manier die prettig is als je bij ons in de winkel komt (lees bijvoorbeeld hier onder wat andere tandemfietsers hierover schreven in Google reviews).

Met rust en aandacht, en alle ruimte om zeker te weten dat je een goede keuze maakt. Een tandem koop je immers niet elke dag! 😉

Op deze manier fietsers helpen is dan ook wat we bij Sector 2 Bikes & Tandems leuk vinden!

Afspraak maken

Liefde voor de tandem

De liefde voor de tandem is een van de redenen dat eigenaar Bart Hendriks Sector 2 Bikes & Tandems is gestart.

Bart rijdt al bijna 25 jaar tandem met zijn vrouw Cora.

Tandem sector 2 bikes en tandems

We hebben zelf als jarenlange tandemrijders veel bruikbare ervaring opgebouwd met verschillende soorten tandems. We testen onze tandems zelf, en weten er inmiddels àlles van.

Tandem in ardennen bart sector 2 bikes en tandems

Hieronder zijn we in actie op de tandem in de Hollandse duinen op een mountainbike route. Mountainbiken op de tandem is altijd best spannend, maar op dit stukje viel het mee en konden we even filmen.

 

Of je nou dagelijks kleine ritjes maakt, langere trektochten of wereldreizen: voor iedere tandemkoppel is er een oplossing. Met alle ervaring die we hebben, lukt het ons inmiddels heel goed om de juiste tandem voor elk fietskoppel te vinden.

We gaan graag met jullie om tafel om te kijken wat de beste tandem voor jullie is!

 

Google reviews van onze tandem klanten

“Een bijzondere ervaring om samen met Bart van Sector 2 Bikes een tandem uit te zoeken voor onze missie, “een leven lang op de tandem”. De deskundigheid, het enthousiasme, betrokkenheid en empathie hebben een buitengewoon goede indruk op ons gemaakt. Afspraak = Afspraak en kwaliteit staat in alles voorop. Bart (en John) bedankt daarvoor.” 

Gert en Frits
(4 juni 2020 Alpe d’HuZes, Franeker Verzet-Je tegen Kanker)

 

“Zeer vakkundig en behulpzaam personeel. Wij zijn hier met onze tandem geweest. Met een paar kleine tips en aanpassingen is de zit een stuk beter. Ze denken goed met je mee om met weinig kosten veel resultaat te krijgen.”

Rafael Roijackers


“Afgelopen week hebben we onze eerste tandem gekocht bij sector2bikes in Elst [red. inmiddels zijn we verhuist naar Rhenen]. We hadden geen ervaring met tandems en waren aangenaam verrast door de plezierige manier hoe we deskundige informatie kregen. Er werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We mochten zelf ervaren wat de verschillen waren tussen de verschillende tandems. Eerst hebben we het testparcour van 9 km kunnen proberen en daarna mochten we de tandem zelfs meenemen om nog verder uit te proberen. Wij vinden deze winkel een aanrader door de goede sfeer en de deskundige mensen.”

Werner Rickli

 

Onze klanten waarderen ons met 4,9 van 5 op Google.

Meer lezen? Kijk hier op Google reviews

 

Verder…

Blog over fietsen op de tandem met kinderen