Praktische dakdrager voor de tandem

Wil je je tandem vervoeren met de auto dan is een dakdrager erg handig. Maar een tandem is best een groot ding, dus wel graag een tandem dakdrager die dat zo gemakkelijk mogelijk maakt natuurlijk! Hiervoor hebben wij het ‘Topper Rack’. Dit is een slimme en sterke dakdrager speciaal voor tandems die we al enige jaren uit Groot Brittannië importeren.

Deze dakdrager wordt op een gewone imperiaal gemonteerd. Als die er eenmaal op zit kun je in je eentje de tandem op het dak zetten. Met z’n tweeën is wel makkelijker.

Tandemdrager voor op auto, dakdrager Topper RackDe tandemdrager is heel solide. De tandem staat als een huis op het dak is onze ervaring (wij hadden een dakraampje in onze auto en konden de tandem en drager perfect in de gaten houden).

Je kunt naast de drager nog 1 en soms 2 gewone fietsdragers op je imperiaal doen. Of een smalle skibox. Of zoals wij hadden; nóg een tandem. Dan draaien er wel wat hoofden om op de snelweg 😉

De tandem dakdrager kost 799 euro.

Bel 0317 – 745 922 als je interesse hebt in deze solide tandem dakdrager!

Zie hier hoe de tandem op de dakdrager gaat

De tandem gaat in het Topper Rack door de voorvork in een draaiend deel van de drager te plaatsen.
Daarna lift je de tandem van zijn achterwiel het dak op.
Hier laten we dit in stappen zien.
Je bent er nog geen 10 minuten mee bezig.

Interesse in de tandem dakdrager?

Tandems dealerSector 2 Bikes & Tandems is al meer dan 10 jaar tandemspecialist en het is zeker de moeite om in onze winkel te komen kijken.

Bel 0317 – 745 922 en check of de dakdrager op voorraad is (in principe wel, we kopen steeds een aantal tegelijk in).

NB : We zijn net verhuisd maar hopen de dakdrager binnenkort daar ook weer in een opstelling te kunnen laten zien.

 

Wat andere fietsers van ons vinden…

Toen wij in het voorjaar van 2019 op de fiets- en wandelbeurs de Santos fietsen zagen staan waren we gelijk verkocht . Als je dan ook nog het geluk hebt om bij Sector 2 Bikes terecht te komen, is het kopen van je nieuwe fiets een avontuur. Bedankt Bart ,John en Oscar voor de jullie deskundige uitleg, geduld en enthousiasme. Inmiddels hebben we onze fietstocht naar Santiago de compostello afgerond, probleemloos mede door jullie tips . Sector 2 Bikes en Santos, helemaal geweldig.

Henk Nieuwboer

Buitengewoon klantvriendelijk. Veel kennis van de fietsen ondanks dat er zoveel verschillen zijn. Men neemt de tijd voor een goede uitleg.

Gerlinde Laros

Wij zijn erg deskundig geholpen bij Sector2bikes. We hadden al wat fiets ervaring, waar prima op ingehaakt werd. Alle mogelijkheden met voor en nadelen werden benoemd zodat we een wel overwogen keuze konden maken voor een nieuwe trekking fiets. We hebben geen spijt de fietsen zijn fantastisch volledig naar onze wensen. Bart en zijn collega’s zijn deskundig en behulpzaam en sluiten goed aan bij de wensen van de klant. Een echte aanrader.

Wineke Armbrust

Van een gewone stadsfiets naar een Santosfiets is best een stap. Bart en Oscar namen werkelijk alle tijd om dit proces te begeleiden. Belangrijkste was nog het uitproberen wat zonder enige verplichtingen gewoon een paar dagen kon. Zonder enige druk ben ik op een prachtige fiets uitgekomen waar ik net mijn eerste vakantie mee heb beleefd.

Rob de Groot

Deze en andere reviews van klanten zijn te vinden op Google reviews.

ONZE KLANTEN GEVEN ONS OP GOOGLE EEN WAARDERING VAN 4,9 VAN 5.