De nieuwste van de serie; de Travelmaster 3+

Het is al even geleden dat de Santos Travelmaster serie een uitbreiding heeft gekregen. Eén van de laatste versies van deze lijn, de Travelmaster 2.9, doet het heel goed, maar heeft nu gezelschap gekregen van de Santos Travelmaster 3+.

Santos Travelmaster 2.9De Travelmaster 2.6 en 2.8 waren decennia lang dé uitgesproken vakantiefietsen van Santos en heel lang eigenlijk de norm op vakantiefietsgebied. Toch kan je wel zeggen dat de Travelmaster 2.9 (zie afbeelding) meer de wereldfiets-uitvoering van deze lijn was. De mogelijkheid om verschillende soorten remmen en nog bredere banden te kiezen maken de 2.9 uitermate geschikt om hem overal ter wereld in te zetten.

Er zijn zelfs fietsers die de optie van een verende voorvork in de 2.9 benutten. Je kan er natuurlijk ook gewoon in weer en wind, elke dag en zonder problemen mee naar je werk fietsen. Gebeurt vaker dan je denkt!

 

Maar… de 3+ is bijzonder!

Rond 2018 is er een nieuwe versie binnen de Travelmaster serie geïntroduceerd. Noem de Santos Travelmaster 3+, na de hardcore Travelmaster 2.6 en 2.8 vakantiefiets, maar rustig de “expeditie” versie. Er is eigenlijk  niks op de markt dat hetzelfde kan.

Met alle (internationale) ontwikkelingen op Bikepacking– en Gravelracing gebied, wordt de Travelmaster 3+ een geweldig interessante optie!

Santos Travelmaster 3+ bikepacking

Proefrijden op de Travelmaster 3+

Omdat we hier niet de ruimte hebben om álles te vertellen over de Travelmaster 3+ en omdat we je eigenlijk naar Rhenen willen lokken om een proefrit te maken, vertellen we hier niet alles over de 3+. Kom maar eens kijken naar de Santos Travelmaster 3+. We hebben alle maten staan in de nieuwste Santos kleuren én met de nieuwste Hope onderdelen.

En niet alleen kijken, probeer er maar eens niet op te rijden. Gaat je niet lukken!

Test van de Travelmaster 3+

Wist je dat Outdoor Guru een test heeft uitgevoerd van de Travelmaster 3+?

Deze is deels bij ons – in de oude winkel in Elst – opgenomen!

Kom jij zelf bij ons testen?

Bel 0317 – 745 922 of maak een afspraak!

Hope

Je bent meestal al wat verder in je fietserscarrière om te weten waar Hope Tech UK voor staat.
In het kort: betrouwbaarheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en bijzonder mooie afwerking van hun producten.
Had ik betrouwbaarheid al genoemd?  😉

Hope producten worden vrijwel nooit als eerste montage onderdelen gebruikt maar Santos Bikes heeft er toch voor gekozen om dit wel te doen. Wij zijn daar heel blij mee omdat wij al jaren als dealer met dit mooie en vooraanstaande merk werken als het gaat om de naven en remsystemen.

Dat Santos voor Hope kiest laat zien waar het merk voor staat: Built for life!

NB : Lees eventueel dit blog. Dat gaat over remmen op tandems maar vertelt wel meer over de remmen van Hope.

Travelmaster 3+ voorbeelden

Kijken is leuk…. erop fietsen is leuker! 🙂

Kom gauw bij ons testfietsen. Ze staan – in alle maten – voor je klaar.
Bel nu 0317 – 745 922 of maak een afspraak

Kom naar ons Santos Test Center

  • Onze winkel is ruim 600 m2 en volledig gewijd aan Santos fietsen.
  • Hier staan alle modellen van Santos, in alle maten. En, in heel veel configuraties (Rohloff, riem, elektrisch, velgrem, schijfrem, sturen, zadels e.d.) en bijna alle kleuren.
  • Bij ons mag je àlle Santos fietsen uit de winkel uitgebreid testen op de Utrechtse Heuvelrug
  • Klanten waarderen ons met 4,9 van 5 op Google reviews

Vanwege ons assortiment en expertise zijn wij het enige Santos Test Center van Nederland. Daar wil je geweest zijn als je interesse hebt in een Santos!

Santos Bikes bij Sector 2 Bikes & Tandems

Meer lezen?

Santos fietsen

Travelmaster

Fiets voor lange mensen

Santos fietsen prijzen

Modellen overzicht

Verhalen van klanten

 

 

Google reviews van Santos Travelmaster klanten

“Wat een ontzettend goede service bij Sector2Bikes in Elst [red: We zijn inmiddels verhuist naar Rhenen]. We wilden wat informatie omtrent een goede vakantiefiets en eventueel een fiets aanschaffen. Omdat mijn vrouw enkele beperkingen heeft in haar rug zijn we uiteindelijk bij deze winkel beland na bij diverse andere fietsenwinkels te hebben bezocht wat overigens enorm tegenviel.

Na een uitgebreide voorlichting van de diverse modellen en natuurlijk de essentiële vraag: wat wil je ermee gaan doen en voor wat voor soort gebruik. Zijn we diverse proefritten gaan maken. Ik kreeg ook gewoon een fiets mee, bidon werd netjes gevuld en de routekaart met een zeer gevarieerde route lag klaar. Na een goede evaluatie met de voors en tegens moesten we eigenlijk naar huis om er eens goed over na te denken. Ik vond dat wel zeer prettig want op deze manier wordt er niets opgelegd etc.

Na een enorme twijfel bij ons omtrent de breedte van de banden en het beste willen vwb comfort zijn we nog een keer terug gekomen om wederom te testen tussen 2 verschillende modellen met dezelfde aandrijving, die waren voor het gemak maar even voor ons omgebouwd. Prima keuze kunnen maken voor de travelmaster 3+.

Voordelen van deze winkel op een rij:
– uitstekende service en je voelt je welkom
– je kunt zoveel testritten maken
– prima voorlichtingen
– alle modellen met alle kleuren staan er zodat je aan het einde van je keuze goed kunt kiezen welke kleur je wilt, wat overigens best een opgave is met al die schitterende kleuren.
– de verkoper weet dat je een dure fiets koopt en “leeft” dus ook met je mee. Fiets voor de rest van je leven, dat heb ik na afloop heel vaak in de auto geroepen: fiets voor het leven ????. Kortom bezoek de winkel en ervaar het zoals wij hebben gedaan en je maakt beslist een goede weloverwogen keuze.

Bas Smit

 

Klanten waarderen ons met 4,9 van 5 op Google

Meer lezen? Kijk hier de Google reviews