Santos Gravelbike nu te proberen bij Sector 2 Bikes

Ben je op zoek naar een gravelbike die helemaal op jouw wensen is afgesteld? Wil je graag deze populaire sport beoefenen, op een fiets die speciaal voor jou is gebouwd en oneindig door het modder en zand kan baggeren? Kies dan voor een Santos Gravelbike van Sector 2 Bikes. Wij hebben twee verschillende modellen gravelbikes: de Cross Lite en de Gravelmaster. Maak een afspraak via 0317 – 745 922 om jouw wensen te bespreken en een gravelbike te testen.

Waarom kiezen voor een gravelbike van Santos?

 • Hij is onderhoudsarm, want hij is standaard uitgerust met Rohloff-versnellingsnaaf en riemaandrijving.
 • Hij is stijlvol en compleet af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.
 • Hij is zeer breed inzetbaar: van absolute gravelracer tot stijve reisfiets.

Cross Lite

De Santos Cross Lite is een soepele gravelbike met strakke afgewerkte lasnaden. De Wishbone achtervork past perfect bij de stijl van de fiets. De Cross Lite heeft een sportieve zit met een compact frame. In combinatie met een Rohloffnaaf heb je een betrouwbare “Low maintenance” gravelbike.

Door de keuze van verschillende sturen en verschillende shifters (race of draaiversteller) kan je de fiets echt persoonlijk maken. De Cross Lite beschikt over schijfremmen, wat voor veel remkracht en een strak uiterlijk zorgt!

In het frame is ruimte voor 60mm banden.  De velgen die op deze fiets kunnen, zijn de nieuwe Gravelvelgen van Santos. Deze worden in Nijmegen gemaakt en zijn in 2 maten verkrijgbaar. Een 26mm velg of een 33mm velg die uiteraard tubeless te maken zijn passen perfect bij het karakter van een Santos Gravelbike.

Om samen met ons een gave gravelbike samen te stellen moeten we 35 keuzes maken. Van kleur tot shifters en pedalen. Van velgen tot framematen…. wij hebben er verstand van en zullen je hierin zo goed mogelijk adviseren!

Lees ook eens dit klantverhaal over de Cross Lite XL.

Gravelmaster

 De Gravelmaster is qua naam de nieuwste fiets in de Santos familie, maar voor ons is het een oude bekende. Rust je de Travelmaster 2+ uit met een racestuur dan krijg je de Gravelmaster. Maar werkt dat? Een vakantiefiets in hart en nieren inzetten als een gravelracer?

Het antwoord is kort en krachtig: JA

Een fiets die bewegelijk door het weiland en de bossen kan gaan maar wanneer nodig rustig en stabiel rijd. De combinatie Rohloff met riem op je gravelfiets is geweldig. Je kan hierbij kiezen voor Sram shifters, Cinq shifters of Campagnolo shifters. Je moet ze ook zeker eens vergelijken!

Ook in dit frame is er ruimte voor grote en brede 50mm banden. Of je nu voor allround banden gaat of echt Gravelbanden, het kan allemaal! Een slimme keuze voor velgen zijn de nieuwe (in Nijmegen gemaakte) Gravelvelgen van Santos. Beschikbaar in 2 maten (26mm velg of 33mm velg) die uiteraard tubeless te maken zijn.

De Gravelmaster is dus in te zetten als echte gravelracer of als bikepacking fiets. Maar ook als vakantiefiets, wat ervoor zorgt dat je met 1 fiets alle kanten op kan. One size fits all!

Enne… wij waren er al vroeg bij als het gaat om gravelen… lees het hier en hier.

Maak een afspraak voor jouw Santos Gravelbike

Ben jij helemaal overtuigd van onze Santos Gravelbike en wil je die graag testen? Maak een afspraak en wij zien je graag in onze winkel. Heb je nog vragen over onze gravelbikes, neem gerust contact met ons op.

Santos Gravel serie

Een kleine greep uit de mogelijkheden van de Santos Gravelserie

Waarom een Gravelbike met Rohloff en riem?
 • Een betrouwbaar schakelsysteem
 • 14 versnellingen
 • Stilstaand schakelen
 • Weinig tot geen onderhoud
 • Kleine stappen tussen de versnellingen
 • 6 kleuren om uit te kiezen

Sector 2 Bikes is Santos Test Center

Wij zijn sinds 2017 het eerste Santos Test Center geworden.
Wij specialiseren ons in Santos fietsen. Wat houdt dit in:

 • Wij weten echt alles van Santos bikes!
 • Ook bijna alle kleuren zijn bij ons in de winkel (600 m2) te zien
 • Je kunt ál onze fietsen uitproberen op de Utrechtse Heuvelrug
 • En in veel verschillende configuraties (derailleur, Rohloff, riem, elektrisch, velgremmen, schrijfremmen etc.)
 • Wij hebben alle modellen van Santos staan, in alle maten

Bij Sector 2 Bikes zijn we met een klein en betrokken team en nemen nadrukkelijk de tijd voor elke fietser.

Wij merken dat onze klanten dit waarderen, en vinden dit zelf gewoon een fijne manier van werken. En zo zijn wij inmiddels de grootste dealer van Santos in Nederland geworden.

Wat andere fietsers van ons vinden…

Toen wij in het voorjaar van 2019 op de fiets- en wandelbeurs de Santos fietsen zagen staan waren we gelijk verkocht . Als je dan ook nog het geluk hebt om bij Sector 2 Bikes terecht te komen, is het kopen van je nieuwe fiets een avontuur. Bedankt Bart ,John en Oscar voor de jullie deskundige uitleg, geduld en enthousiasme. Inmiddels hebben we onze fietstocht naar Santiago de compostello afgerond, probleemloos mede door jullie tips . Sector 2 Bikes en Santos, helemaal geweldig.

Henk Nieuwboer

Buitengewoon klantvriendelijk. Veel kennis van de fietsen ondanks dat er zoveel verschillen zijn. Men neemt de tijd voor een goede uitleg.

Gerlinde Laros

Wij zijn erg deskundig geholpen bij Sector2bikes. We hadden al wat fiets ervaring, waar prima op ingehaakt werd. Alle mogelijkheden met voor en nadelen werden benoemd zodat we een wel overwogen keuze konden maken voor een nieuwe trekking fiets. We hebben geen spijt de fietsen zijn fantastisch volledig naar onze wensen. Bart en zijn collega’s zijn deskundig en behulpzaam en sluiten goed aan bij de wensen van de klant. Een echte aanrader.

Wineke Armbrust

Van een gewone stadsfiets naar een Santosfiets is best een stap. Bart en Oscar namen werkelijk alle tijd om dit proces te begeleiden. Belangrijkste was nog het uitproberen wat zonder enige verplichtingen gewoon een paar dagen kon. Zonder enige druk ben ik op een prachtige fiets uitgekomen waar ik net mijn eerste vakantie mee heb beleefd.

Rob de Groot

Deze en andere reviews van klanten zijn te vinden op Google reviews.

ONZE KLANTEN GEVEN ONS OP GOOGLE EEN WAARDERING VAN 4,9 VAN 5.