Reparatie, onderhoud of upgrade?

Net als veel van onze fietsende klanten, levert de werkplaats van Sector2Bikes prestaties van wereldklasse! Onze monteurs, Jurre Vons en Martijn van Doorn, doen er alles aan om iedere fiets die ze onder handen krijgen optimaal weer af te leveren. Of het nu gaat om specialistische reparaties of om een grote of kleine servicebeurt.

Gespecialiseerd

We zijn een klein beetje eenkennig in onze werkplaats :smile:. We repareren namelijk géén stadsfietsen en plakken geen banden… De werkplaats van Sector 2 is volledig gericht op Santos Bikes, tandems en vakantie- en trekkingfietsen.

Het voordeel daarvan is dat we daar dan ook álles van af weten. Het werk dat wij aan de fietsen doen is van hoogstaand niveau.

Daarnaast zijn we erop ingesteld te werken met fietsen die van waarde zijn en vaak veel voor de eigenaar betekenen. Wij hebben de vakkennis in huis, en bieden de service en montagekwaliteit die bij deze fietsen hoort!

Overigens zijn we zelf ook gepassioneerde fietsers, dus we begrijpen hoe belangrijk je fiets is.

Onderhoud santos tandem vakantiefiets trekkingfiets kogaWaar kun je je Santos, tandem, trekking of vakantiefiets voor brengen?

  • Onderhoud of service, groot en klein
  • Ombouw / upgrade (bijvoorbeeld naar elektrisch, nieuwe wielset, rohloff naaf, of opbouw met nieuwe onderdelen)
  • Schade, reparatie en kapotte onderdelen
  • Garantie

Jouw Santos, tandem, trekking of vakantiefiets deskundig onder handen laten nemen?
Bel nu 0317 – 745 922 en maak een afspraak!

Bel vooraf, en maak een afspraak

Ons streven is dat je dezelfde dag dat je ‘m brengt de fiets ook weer op kunt halen. We willen de tijd dat je je fiets kwijt bent natuurlijk zo kort mogelijk houden! Kom je van ver? Dan kun je ook overleggen of je er op kunt wachten.

En we willen wèl de aandacht hebben om je fiets op de juiste manier te kunnen aanpakken.

Daarom plannen we de werkzaamheden in onze werkplaats goed in. We zijn overigens wel afhankelijk van levertijd van onderdelen, en dat kan soms een eh… spaak in het wiel steken.

We houden wel altijd wat ruimte voor onverwachte fietsproblemen, zodat we je dan snel kunnen helpen. Maar onderhoud en ombouw zijn in te plannen.

Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met onze werkplaats. We staan te popelen om jouw fiets onder handen te nemen of om onze kennis met je te delen!

Voor een afspraak kun je het beste bellen: 0317 – 745 922
Wil je liever mailen, dan kan dat op werkplaats@sector2bikes.nl

 

Openingstijden werkplaats

di t/m vr : 10 – 17 u
za : 10 – 14.30 u (Alleen voor brengen en halen reparatie fietsen.)(1e zaterdag van de maand gesloten!)

Brengen en ophalen buiten deze tijden incidenteel mogelijk op afspraak.

Onderhoud reparatie en ombouw vakantiefietsen, santos fietsen, tandems

Google reviews van onze werkplaats klanten

“Naar Sector2Bikes voor een Pendix hulpmotor voor op mijn Koga Traveller. Deskundig en weloverwogen advies. Opbouw snel en netjes gerealiseerd. Top service.”

Klaas van Lavieren

 

“Vandaag zeer goed geholpen met een nieuw onderdeel voor mijn Santos. Ondanks de drukte werd er ruim de tijd genomen om mij vanalles uit te leggen over mijn aanstaande wereldreis op de fiets. Daarna nog even op mn gemak de prachtige winkel bekeken onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Al met al zeer grote aanrader, hier ga ik vaker heen!”

Bram Cuppen

 

“Super service”

Jonathan Guyt

 

“Zeer vakkundig en behulpzaam personeel. Wij zijn hier met onze tandem geweest. Met een paar kleine tips en aanpassingen is de zit een stuk beter. Ze denken goed met je mee om met weinig kosten veel resultaat te krijgen.”

Rafael Roijackers

 

Klanten waarderen ons met 4,9 van 5 op Google

Meer lezen? Bekijk hier de Google reviews