Omschrijving

De Travelmaster 2+ is een oude fiets in een nieuw jasje. Het is een doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Het is een sterke trekking fiets voor verre bestemmingen. Maar natuurlijk ook geschikt om door Nederland heen rijden, of om elke dag mee naar je werk te gaan.

In de Travelmaster 2+ kunnen bredere banden dan in de 2.8. Met de juiste spatborden kunnen er tot 55mm banden gemonteerd worden. Deze Santos is daardoor heel geschikt om onverhard op avontuur te gaan. Daarnaast is de 2+ ontworpen voor een sportieve zithouding, wat hem heel geschikt om ook stevig door te rijden!

Sector 2 Bikes adviseert al meer dan 10 jaar bij de aankoop van nieuwe Santos kwaliteitsfietsen. Vanaf 2021 zijn wij gestart met het SSL Santos Select Label:

Santos Select Label fietsen zijn jong gebruikte of nieuwe Santos fietsen die wij met veel zekerheden aanbieden.

Ze zijn aan alle kanten gecontroleerd en zo nodig weer van verse onderdelen voorzien.

LET OP!!: Santos fietsen uit het SSL programma hebben altijd volledige (5 jaar!) garantie op frame en voorvork (met uitzondering van verende voorvork).

Een andere belangrijke zekerheid is pasgarantie! Je kan bij ons nooit een te grote of te kleine Santos aanschaffen. Daarnaast kan je een zadel, handvatten en pedalen uit de Santos configurator kiezen voor al onze demo’s, zodat die altijd bij jou passen!

Bel 0317 745 922

Contactformulier

Terug naar overzicht

Specificaties

  • Fietsnummer: 385
  • Maat: 51 cm
  • Kleur: Earth Grey met bruine uni11 letters en oranje S
  • Bijzonderheden: Rohloff met Gates belt aandrijving, Magura HS33 velgremmen, SON naafdynamo en verlichting, 28 inch Santos vakantiewielen, Schwalbe Marathon Almotion 50mm banden, Santos achterdrager (tot 40 kg), Tubus Tara voordrager.
  • Santos Select Label: Ja
  • Onderhoudsadvies: Jaarlijks onderhoud
  • Direct beschikbaar: Ja