Omschrijving

Zet een racestuur op een Travelmaster 2+ en de Gravelmaster is geboren. Het blijft een sterke trekking fiets met een rustig rijgedrag. Maar natuurlijk ook geschikt om door Nederland heen rijden, of om elke dag mee naar je werk te gaan.

In de Gravelmaster kunnen brede banden. Met de juiste spatborden zelfs tot 55mm!  Deze Santos is daardoor heel geschikt om onverhard op avontuur te gaan. Daarnaast geeft het racestuur op de Gravelmaster ook mogelijkheden om erg sportief voorover te zitten, wat hem ook heel geschikt maakt om stevig door te rijden!

Sector 2 Bikes adviseert al meer dan 10 jaar bij de aankoop van nieuwe Santos kwaliteitsfietsen. Vanaf 2021 zijn wij gestart met het SSL Santos Select Label:

Santos Select Label fietsen zijn jong gebruikte of nieuwe Santos fietsen die wij met veel zekerheden aanbieden.

Ze zijn aan alle kanten gecontroleerd en zo nodig weer van verse onderdelen voorzien.

LET OP!!: Santos fietsen uit het SSL programma hebben altijd volledige (5 jaar!) garantie op frame en voorvork (met uitzondering van verende voorvork).

Een andere belangrijke zekerheid is pasgarantie! Je kan bij ons nooit een te grote of te kleine Santos aanschaffen. Daarnaast kan je een zadel en pedalen uit de Santos configurator kiezen voor al onze demo’s, zodat die altijd bij jou passen!

Bel 0317 745 922

Contactformulier

Terug naar overzicht

Specificaties

  • Fietsnummer: 390
  • Maat: 63 cm
  • Kleur: Satin Bronze, met grijze uni11 letters en oranje S
  • Bijzonderheden: Rohloff met Gates belt aandrijving, Sram triggershifters, Sram hydraulische schijfremmen met 180mm Santos schijven, 28 inch Santos wielen, Schwalbe G-One Bite 50mm banden.
  • Santos Select Label: Ja
  • Onderhoudsadvies: Jaarlijks onderhoud
  • Direct beschikbaar: Ja