Omschrijving

De Trekking Lite is een geweldige sportcoupé. Bij dit model is zowel de afwerking naar een hoger niveau gegaan, maar ook een laag gewicht gerealiseerd. De Trekking Lite kan meer dan je zou verwachten van deze fiets.
Het is een lichtgewicht sportfiets voor zowel de sportieve als de recreatieve rijders, maar ook zeker geschikt om mee van en naar het werk te gaan!

Op deze Santos zijn de wielen en aandrijflijn gloednieuw. De Shimano XT-derailleurs en shifters bieden 3×10 versnellingen, zodat je altijd de juiste cadans vindt. Daarnaast zorgen de Magura HS33 hydraulische velgremmen voor veel remkracht die goed te doseren is. Hierdoor weet je zeker dat je altijd weer veilig stil komt te staan.

Sector 2 Bikes adviseert al meer dan 10 jaar bij de aankoop van nieuwe Santos kwaliteitsfietsen. In 2021 zijn wij gestart met het SSL Santos Select Label:

Santos Select Label fietsen zijn jong gebruikte of nieuwe Santos fietsen die wij met veel zekerheden aanbieden.

Ze zijn aan alle kanten gecontroleerd en zo nodig weer van verse onderdelen voorzien.

LET OP!!: Santos fietsen uit het SSL programma hebben altijd volledige (5 jaar!) garantie op frame en voorvork. 

Een belangrijke zekerheid is pasgarantie! Je kan bij ons nooit een te grote of te kleine Santos aanschaffen.

Bel 0317 745 922

Contactformulier

Terug naar overzicht

Specificaties

  • Fietsnummer: 349
  • Maat: 57 cm
  • Kleur:  Zwart met zilver uni 08 letters
  • Bijzonderheden: Shimano XT-derailleurs en shifters, 3×10 versnellingen (11-36 cassette, 24-32-44 voorbladen), Magura HS 33 hydraulische velgremmen, Santos 36-spaaks wielen, Tubus achterdrager, Brooks C17 zadel, Ergon handvatten, SKS spatborden, bel en standaard.
  • Onderhoudsadvies: Jaarlijks onderhoud
  • Direct beschikbaar: Ja