Omschrijving

Dit is een fiets van een klant (in consignatie).

De Travelmaster 2+ is een oude fiets in een nieuw jasje. Het is een doorontwikkeling van de Travelmaster 2.8. Het is een sterke trekking fiets voor verre bestemmingen. Natuurlijk ook geschikt om door Nederland heen te gaan, of elke dag naar je werk.

In de Travelmaster 2+ kunnen bredere banden dan in de 2.8. Er kan tot 50mm banden gemonteerd worden (Let op met de spatbord breedte). De Travelmaster 2+ is uitgerust met Santos Only modulaire kabelgeleiders. Zo kun je later nog de configuratie wijzigen.

En later de configuratie wijzigen is bij deze fiets een mooie oplossing! Zoals de fiets nu is opgebouwd noemen we het een FLATBAR RACE FIETS. Dit betekend dat in de huidige samenstelling de fiets niet geschikt is voor bagage maar wel geschikt is als gravelbike of als racer!

Wil jij zo een gave Racer/Gravelbike hebben? Dan weet je ons te vinden!!

Sector 2 Bikes adviseert al meer dan 10 jaar bij de aankoop van nieuwe Santos kwaliteitsfietsen. Vanaf 2021 starten wij het SSL Santos Select Label:

Santos Select Label fietsen zijn jong gebruikte of nieuwe Santos fietsen die wij met veel zekerheden aanbieden.

Ze zijn aan alle kanten gecontroleerd en zo nodig weer van verse onderdelen voorzien.

LET OP!!: Santos fietsen uit het SSL programma hebben altijd volledige (5 jaar!) garantie op frame en voorvork (met uitzondering van verende voorvork).

Een andere belangrijke zekerheid is pasgarantie! Je kan bij ons nooit een te grote of te kleine Santos aanschaffen.

Bel 0317 745 922

Contactformulier

Terug naar overzicht

Specificaties

  • Fietsnummer: 28
  • Maat: S (45cm)
  • Kleur:  Blauw met grijze en rode uni08
  • Bijzonderheden: Lichtgewicht Race Lite velgen met Shimano XT Schijfremmen, Shimano XT derailleur met 3×10 tandwielverhouding, Ergotech 4 stuur met Ergon GP1 handvatten, Kilometer teller (in de kleur van de R)
  • Santos Select Label: Nee
  • Onderhoudsadvies: Jaarlijks onderhoud
  • Direct beschikbaar: Ja